Privacyverklaring

Verwerkingsverantwoordelijke
H.Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)

Laatste wijziging op 10 december 2019

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Haarvisie uit Rijswijk, vlakbij Den Haag kan persoonsgegeven over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Haarvisie en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een inschrijfformulier op de website aan Haarvisie verstrekt.
Haarvisie kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw naam
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres

Waarom Haarvisie gegevens nodig heeft
Haarvisie verwerkt uw persoonsgegevens voor de uitvoering van een overeenkomst aangaande een account voor de website. Dit is noodzakelijk om contact met u op te nemen en u te informeren.

Hoelang Haarvisie gegevens bewaart
Haarvisie bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan twee jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen
Haarvisie verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit noodzakelijk is.

Cookies
Op de website worden functionele cookies gebruikt om de online dienstverlening te verbeteren. Daarnaast worden ook analytische cookies gebruikt om het verkeer op de website te analyseren. Uw privacy blijft hierbij gewaarborgd.

RECHTEN & PLICHTEN

  • Inzage, rectificatie en/of verwijdering van uw gegevens. U heeft het recht op inzage, rectificatie en verwijdering van uw gegevens. Ook kan een aanvraag worden gedaan voor de beperking van betreffende verwerkingen. Voor al deze aspecten zal contact moeten worden opgenomen met Haarvisie.
  • Intrekken van toestemming. U heeft ten allen tijden het recht om uw toestemming in te trekken. Hiervoor zal contact moeten worden opgenomen met Haarvisie om uw gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op bezwaarmaking. U heeft het recht bezwaar te maken tegen de verwerking. Ook kunt u te allen tijden een klacht indienen bij Haarvisie of de Autoriteit Persoonsgegevens.
  • Gegevens verstrekking. Om de uitvoering van een overeenkomst met Haarvisie tot stand te laten komen bent u verplicht de gegevens waarom gevraagd wordt naar behoren in te vullen.
Keratine behandeling, Beste kapper van Nederland, beste kapper Den Haag, kapper Voorburg, Flip in hair, Quick in hair, Olaplex behandeling, Olaplex haar behandeling, Balayage verven, Hairextensions salon

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt
check Kies de gewenste datum & stylist
check Meteen een afspraakbevestiging

Afspraak maken